Nederlandse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie

Prikbord

dakje

Aankondigingen van/voor leden

Berichten voor het prikbord kunt u aanleveren via info@nvpp.nl

Er is ruimte voor korte berichten en aankondigingen waarbij een link geplaatst kan worden.

De NVPP behoudt zich het recht voor om wijzigingen in de tekst aan te brengen of bepaalde berichten niet te plaatsen.

Pride Walk in Amsterdam

Ook dit jaar lopen we met zoveel mogelijk psychiaters en collega’s uit de GGZ mee met de Pride Walk om op te komen voor gelijke rechten voor de LHBTIQ+ gemeenschap. De Pride Walk vindt dit jaar plaats op zaterdag 22 juli. Het Platform LHBT+ en Psychiatrie van de NVvP nodigt u van harte uit om mee te lopen!

Meer informatie

Intervisiegroep Amsterdam

Wij willen graag een intervisiegroep opstarten in Amsterdam (bij voorkeur op de maandagavond of donderdagochtend) en zoeken daarvoor geïnteresseerde psychoanalytisch werkende (aspirant-)leden binnen de NVPP.

Reacties graag naar naar a.pieters58@chello.nl of naar silviapalopp@gmail.com

Gezocht: Psychoanalytische groepstherapie in Den Haag

Silvia Palop is op zoek naar psychoanalytische groepstherapie in Den Haag voor mogelijke verwijzing van potentiële kandidaten. Reacties graag per email naar silviapalopp@gmail.com

Verhalen uit de psychoanalytische praktijk

Birgit de Cnodder deelt graag haar website met verhalen uit de psychoanalytische praktijk. Een site waar je korte schetsen over grote thema’s vindt, om over na te denken, bij te glimlachen, ontroerd te raken of misschien wel boos. Of gewoon ter vermaak. Veel leesplezier!

Komt hier jouw bericht?

Stuur een mail met informatie naar info@nvpp.nl

 

Haags Psychoanalytisch Collectief

Vorig jaar is het Haags Psychoanalytisch collectief opgericht: een samenwerkingsverband van vrijgevestigde psychotherapeuten. Op dit moment bestaat het collectief uit zes therapeuten: allen zijn (aspirant)lid van de NVPP.